AnaSayfa / Genel / Kahve falında kandil yakmak

Kahve falında kandil yakmak

Kahve falında kandil yakmak güzel günler yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında kandil yakmak gördüyseniz:

  • Hukuksal bir konuda şahitlik gereği ortaya çıkabilir veya size danışabilirler.

Kahve falında kandil yakmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında minare kandili görmek ele geçen paranın daha da artacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında miraç kandili olduğunu görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berat kandili görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Kahve falında kandil kutlamak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulur.

Kahve falında kandil mesajı almak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kandilde oruç tutmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında miraç kandili görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir