AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı yakmak

Kahve falında parayı yakmak

Kahve falında parayı yakmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dertlerine derman bulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı yakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Kahve falında para yakmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kağıt para yakmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kendisini korumaya alacağına delalettir.

Kahve falında parayı yakmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında sobada para yakmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ruhen rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaprak yakmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüpü yakmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Kahve falında basina kina yakmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tarla yakmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir