AnaSayfa / Genel / Kahve falında para üstünü alamamak

Kahve falında para üstünü alamamak

Kahve falında para üstünü alamamak verdiği emeklerin heba olacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, şansının kendinden yana olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para üstünü alamamak gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Kahve falında para üstünü alamamak rahat edilecek bir projeye girileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parasını alamamak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paranı alamamak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında camide abdest alamamak iş hayatında terfi alınacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alamamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ala koyun görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında alacağını alamamak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına inanılır.

Kahve falında hakkını alamamak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir