AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide abdest alamamak

Kahve falında camide abdest alamamak

Kahve falında camide abdest alamamak tecrübe kazandıracağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, ailesini utandırmayacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında camide abdest alamamak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında camide abdest alamamak hayatının bir anda renkleneceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alamamak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest almak isteyip alamamak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ala suresi görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ala suresi okumak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parasını alamamak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ala kurt görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden haber alamamak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir