AnaSayfa / Genel / Kahve falında alacağını alamamak

Kahve falında alacağını alamamak

Kahve falında alacağını alamamak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alacağını alamamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Kahve falında alacağını alamamak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında alacak istemek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında para alacağını duymak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında alacak almak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alacağın olan kişiyi görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında alacak tahsil etmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ev alacağını görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük alacağını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir