AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alamamak

Kahve falında abdest alamamak

Kahve falında abdest alamamak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, helal kazanç elde edeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında abdest alamamak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Kahve falında abdest alamamak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet eder.

Kahve falında camide abdest alamamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında abdest almak isteyip alamamak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taharet alamamak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında borç verip alamamak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında alacağını alamamak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında helallik alamamak olaylı günler geçireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında ala inek görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir