AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakkını alamamak

Kahve falında hakkını alamamak

Kahve falında hakkını alamamak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, helal ekmek yiyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında hakkını alamamak gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında hakkını alamamak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölüm haberi alarak ağlamak önemli ve ciddi işler yapacağına, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parasını alamamak epey bir zarara uğrayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına rivayet eder.

Kahve falında nefes alamadığını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında virajı alamamak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında suda nefes alamamak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında ala dana görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin nefes alamadığını görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir