AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işarettir.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağından bağlanmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı olmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir