AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağlı güvercin görmek

Kahve falında bağlı güvercin görmek

Kahve falında bağlı güvercin görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, elindekileri kaybedeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağlı güvercin gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Kahve falında bağlı güvercin görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, neşeli zamanların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bağ sulamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında başı bağlı görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağlı köpek görmek kırgınlıkların biteceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eli bağlanmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir