AnaSayfa / Genel / Kahve falında papaz eriği görmek

Kahve falında papaz eriği görmek

Kahve falında papaz eriği görmek şansının geri döneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sevilen birinin geleceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında papaz eriği gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Kahve falında papaz eriği görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papaz erik görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Kahve falında papaz eriği yemek işlerinin açılacağına, çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papaz büyüsü görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ekonomik gücün çoğalacağına delalettir.

Kahve falında papazdan kaçmak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kilisede papaz görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir