AnaSayfa / Genel / Kahve falında papazdan kaçmak

Kahve falında papazdan kaçmak

Kahve falında papazdan kaçmak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında papazdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında papazdan kaçmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papaz dövmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü papaz görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında maça papazı görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında papaz eriği yemek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında papazla konuşmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, bunun için her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papaz öldürmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın papaz görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir