AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede papaz görmek

Kahve falında kilisede papaz görmek

Kahve falında kilisede papaz görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, günden güne kazancının artacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, dileklerin yerine geleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede papaz gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında kilise ve papaz görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kilise papaz görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilise papazı görmek çok günah işleyeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisede papaz görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın papaz görmek maddi sorumluluklarının artacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papaz eriği yemek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında papazla kavga etmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, derdin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında camide papaz görmek daha fazla başarı kazanılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir