AnaSayfa / Genel / Kahve falında papaz büyüsü görmek

Kahve falında papaz büyüsü görmek

Kahve falında papaz büyüsü görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papaz büyüsü gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında papaz büyüsü görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında papaz elbisesi giymek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Kahve falında papazla konuşmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kadın papaz görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında papaz görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında papaz erik görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ekmeğin kesileceğine inanılır.

Kahve falında papaz dövmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kilise papaz görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir