AnaSayfa / Genel / Kahve falında papaz erik görmek

Kahve falında papaz erik görmek

Kahve falında papaz erik görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papaz erik gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Kahve falında papaz eriği yemek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında papaz eriği görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında papaz erik görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında papaz dövmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papazla kavga etmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise ve papaz görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papazdan kaçmak yüzüne kan geleceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir