AnaSayfa / Genel / Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, belalara denk gelmeyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında papazın nikah kıydığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta nikah kıymak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, afiyete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide nikah kıymak borç yüzünden uykuların kaçacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle nikah kıymak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında imam nikahı kıydığını görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle nikah kıymak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında dini nikah kıymak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, ticaretinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında evde nikah kıymak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir