AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonunu giymek

Kahve falında pantolonunu giymek

Kahve falında pantolonunu giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, güvenini sarsacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delik pantolon giymek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Kahve falında krem pantolon giymek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil pantolon giymek istediklerini elde edeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak pantolon giymek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, onları rahat ettireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir