AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık yeşil pantolon giymek

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, vefalı bir insan olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında açık renk pantolon giymek birikiminin artacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil pantolon giymek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalettir.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalettir.

Kahve falında açık yeşil elbise giymek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında açık mavi pantolon görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık kahverengi pantolon görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işarettir.

Kahve falında ütülü pantolon giymek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir