AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir pantolon giymek

Kahve falında yeni bir pantolon giymek

Kahve falında yeni bir pantolon giymek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, haneye nifak gireceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında yeni pantolon giymek her şeyin ters gideceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni kot pantolon görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir pantolon almak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni pantolon satın almak sağlık sorunlarının artacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yırtık pantolon görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında yeni pantolon almak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir