AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pantolon giymek

Kahve falında yeşil pantolon giymek

Kahve falında yeşil pantolon giymek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, ömrünün uzun olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil pantolon giymek gördüyseniz:

  • Yatırımsal fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil pantolon giymek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek bir beladan kurtulacağına, resmi bir göreve getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa pantolon giymek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, en yukarılara çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının pantolonunu giymek atılan adımların başarıya çıkacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etek pantolon giymek biraz dinleneceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında gri pantolon giymek yeniden doğmuş gibi olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir