AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli kumaş görmek

Kahve falında lekeli kumaş görmek

Kahve falında lekeli kumaş görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, hayal kırıklığına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli kumaş gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında lekeli kumaş görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe kumaş görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında hint kumaşı görmek işini büyüteceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kumaş dükkanı görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kumaş almak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalet eder.

Kahve falında elbiselik kumaş görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında sarı kumaş görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir