AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli yumurta görmek

Kahve falında lekeli yumurta görmek

Kahve falında lekeli yumurta görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yaşamının uzun olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında lekeli yumurta gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında lekeli yumurta görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli bacak görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el üzerinde leke görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında suratta leke görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonunda leke görmek huzur içinde yatacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir