AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonda leke görmek

Kahve falında pantolonda leke görmek

Kahve falında pantolonda leke görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, maddi anlamda zarar edeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonda leke gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Kahve falında pantolonunda leke görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında pantolonda leke görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli pantolon görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli duvar görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında kolunda leke görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir