AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolona sıçmak

Kahve falında pantolona sıçmak

Kahve falında pantolona sıçmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pantolona sıçmak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında pantolona sıçmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında pantolonuna sıçmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ulu orta sıçmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoya sıçmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna inanılır.

Kahve falında dışarı sıçmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alta sıçmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında poşete sıçmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin ortasına sıçmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir