AnaSayfa / Genel / Kahve falında alta sıçmak

Kahve falında alta sıçmak

Kahve falında alta sıçmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında alta sıçmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında alta sıçmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında açık alana sıçmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında donlara sıçmak canın derdine düşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yola sıçmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına inanılır.

Kahve falında yürürken sıçmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük sıçmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulur.

Kahve falında avucuna sıçmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında klozete sıçmak elini eteğini hayattan çekeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir