AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoya sıçmak

Kahve falında banyoya sıçmak

Kahve falında banyoya sıçmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoya sıçmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Kahve falında banyoya sıçmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin ortasına sıçmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine sıçmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin evine sıçmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, barış için adım atacağına delalettir.

Kahve falında orta yere sıçmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıçmak ve temizlemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine sıçmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında yürürken sıçmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir