AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ortasına sıçmak

Kahve falında evin ortasına sıçmak

Kahve falında evin ortasına sıçmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında evin ortasına sıçmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında evin ortasına sıçmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yolun ortasına sıçmak refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yol ortasına sıçmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine yorulur.

Kahve falında orta yere sıçmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında ulu orta sıçmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evine sıçmak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret eder.

Kahve falında evin içine sıçmak işlerin günden güne daha da açılacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir