AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonuna sıçmak

Kahve falında pantolonuna sıçmak

Kahve falında pantolonuna sıçmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, tartışma yaşayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonuna sıçmak gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında pantolonuna sıçmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolona sıçmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında her yere sıçmak maddi zararın büyük olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında üzerine sıçmak kendi geleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yürürken sıçmak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine inanılır.

Kahve falında dona sıçmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından sıçmak ardından yeni bir iş bulunacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolun ortasına sıçmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir