Kahve falında pantolon üzerine pantolon giymek

Kahve falında pantolon üzerine pantolon giymek ağlayacağına ve dertleneceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında pantolon üzerine pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Kahve falında bordo pantolon giymek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, önemli kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında pantolonunu giymek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bol pantolon giymek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında pantolonun ters giymek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Kahve falında sarı pantolon giydiğini görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu pantolon giymek en doğru şekilde öğreneceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir