AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu pantolon giymek

Kahve falında çamurlu pantolon giymek

Kahve falında çamurlu pantolon giymek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu pantolon giymek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Kahve falında çamurlu pantolon giymek düşman olduklarının anlaşılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonda çamur görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolonu çamur olmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu pantolon görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonunda çamur görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir