AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon söküğü dikmek

Kahve falında pantolon söküğü dikmek

Kahve falında pantolon söküğü dikmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, iş için gurbete gidileceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, işlerin aksayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon söküğü dikmek gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında pantolon söküğü dikmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında sökük pantolon dikmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolonu sökük görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise söküğü dikmek kendisine gelemeyeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi söküğünü dikmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sökük çorap dikmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorap söküğü dikmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir