AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonu sökük görmek

Kahve falında pantolonu sökük görmek

Kahve falında pantolonu sökük görmek edilen duaların kabul olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, elinin darlık içinde kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet eder.

Kahve falında pantolonu sökük gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki çıkabilir.

Kahve falında pantolon söküğü dikmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında sökük pantolon dikmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonu sökük görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sökük hırka görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sökük etek giymek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sökük etek görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir