AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş seçmek

Kahve falında taş seçmek

Kahve falında taş seçmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kederleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş seçmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında taş seçmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz seçmek istediği noktalara ulaşacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine işaret eder.

Kahve falında erik seçmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcan seçmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işarettir.

Kahve falında gelinlik seçmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm seçmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba seçmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük seçmek elindeki malların gideceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir