AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon istemek

Kahve falında pantolon istemek

Kahve falında pantolon istemek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon istemek gördüyseniz:

  • İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor.

Kahve falında pantolon almak istemek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon istemek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonu delik görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon ütülediğini görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük beden pantolon görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında pantolon giymeyi unutmak işlerinin karışacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Kahve falında yamalı pantolon görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon aramak eline hayırlı kazançların geçeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir