AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon almak istemek

Kahve falında pantolon almak istemek

Kahve falında pantolon almak istemek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon almak istemek gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Kahve falında pantolon almak istemek kazancının eksileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon istemek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok pantolon görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon görmek bir beladan kurtulacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin pantolonunu giymek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, fikirlerinin can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli pantolon görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir