AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon aramak

Kahve falında pantolon aramak

Kahve falında pantolon aramak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, büyük borçlar alınacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında pantolon aramak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Kahve falında kot pantolon aramak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pantolon aramak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon aramak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolonunu aramak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında pantolonunun ıslandığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli pantolon giymek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolon kemeri görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu pantolon giymek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ekmeğinin azalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir