AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamalı pantolon görmek

Kahve falında yamalı pantolon görmek

Kahve falında yamalı pantolon görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, yalan söylemeye, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işarettir.

Kahve falında yamalı pantolon gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında yamalı pantolon görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hem yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında yamalı seccade görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında yamalı yorgan görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında yamalı elbise giymek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseye yama yapmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yama görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yamalı çorap giymek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yamalı şalvar görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir