AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon giymeyi unutmak

Kahve falında pantolon giymeyi unutmak

Kahve falında pantolon giymeyi unutmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, iş sahibi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında pantolon giymeyi unutmak gördüyseniz:

  • Ya da sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında pantolon giymeyi unutmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyini unutmak beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı almayı unutmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, her konuda şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kitap unutmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valizi unutmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valiz unutmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında anahtar unutmak son model arabaya sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına işarettir.

Kahve falında arabayı unutmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir