AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon ütülediğini görmek

Kahve falında pantolon ütülediğini görmek

Kahve falında pantolon ütülediğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon ütülediğini gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında siyah pantolon ütülemek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon ütülediğini görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz pantolon ütülemek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon ütülemek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bez ütülemek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine inanılır.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek girdiği işleri kaybedeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek hastalıklara şifa bulunacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik ütülemek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir