AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı hediye almak

Kahve falında pahalı hediye almak

Kahve falında pahalı hediye almak kazançlı çalışmalar yapılacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yalnız kalınacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı hediye almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Kahve falında pahalı hediye vermek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı bir hediye almak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine alamet eder.

Kahve falında pahalı hediye almak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı çanta görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı araba almak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında pahalı kıyafet görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında pahalı saat görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına yorulur.

Kahve falında pahalı kolye görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir