AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı ekmek görmek

Kahve falında pahalı ekmek görmek

Kahve falında pahalı ekmek görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı ekmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında pahalı ekmek görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kimden akıl soracağına delalettir.

Kahve falında pahalı otomobil görmek variyetini çoğaltacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı saat görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı elbise almak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret eder.

Kahve falında pahalı kol saati görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işarettir.

Kahve falında pahalı hediye vermek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında çok pahalı araba görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı elbise giymek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir