AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı saat görmek

Kahve falında pahalı saat görmek

Kahve falında pahalı saat görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı saat gördüyseniz:

  • Hukuki, finansal veya sağlıkla ilgili evrakları tekrar gözden geçirmeniz ilginç şeyler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında pahalı kol saati görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında pahalı saat görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı saat almak kısmetlerin azalacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında pahalı saat takmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı ayakkabı almak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında pahalı kolye görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pahalı görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, mevki kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir