AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı saat almak

Kahve falında pahalı saat almak

Kahve falında pahalı saat almak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, üzüntü yaşamaya işarettir.

Kahve falında pahalı saat almak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında pahalı saat takmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında pahalı saat görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı kol saati görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında pahalı saat almak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı bir şey satın almak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı eşya görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı araba sürmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı ayakkabı almak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, haksızlık edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir