AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı çanta görmek

Kahve falında pahalı çanta görmek

Kahve falında pahalı çanta görmek sağlığına kavuşacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, rahat bir hayatı olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hataların düzeltileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işarettir.

Kahve falında pahalı çanta gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında pahalı çanta almak varolan borçların yakında ödeneceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında pahalı çanta görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pahalı yüzük görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı bir şey almak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında pahalı telefon almak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında pahalı elbise görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı bir hediye almak bol kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir