AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı balık görmek

Kahve falında pahalı balık görmek

Kahve falında pahalı balık görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı balık gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Kahve falında pahalı balık görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında pahalı hediye almak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı eşya görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, her şeyin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı çanta görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kafasının karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı çanta almak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalettir.

Kahve falında pahalı elbise görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet eder.

Kahve falında pahalı bir hediye almak ümitlerinin son bulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında çok pahalı araba görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir