AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı ayakkabı giymek

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işarettir.

Kahve falında pahalı ayakkabı almak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı elbise giymek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine yorulur.

Kahve falında pahalı parfüm görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalettir.

Kahve falında pahalı saat takmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret eder.

Kahve falında pahalı telefon görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok pahalı araba görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir