AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı ayakkabı görmek

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, huzur ve kazanç getireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı ayakkabı gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayatının daha kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı ayakkabı almak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında pahalı araba kullanmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pahalı elbise giymek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı parfüm görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında pahalı yemek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı saat takmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir