AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı çanta almak

Kahve falında pahalı çanta almak

Kahve falında pahalı çanta almak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, helal rızık yiyeceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında pahalı çanta almak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında pahalı çanta almak daha rahat bir hayatı olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı çanta görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında pahalı araba kullanmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı balık görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı kıyafet görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı yemek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı ekmek görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir