AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı araba kullanmak

Kahve falında pahalı araba kullanmak

Kahve falında pahalı araba kullanmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı araba kullanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Kahve falında pahalı araba kullanmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında pahalı arabaya binmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı araba sürmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında çok pahalı araba görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı araba almak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı araba görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı bir şey görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir