AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı kıyafet görmek

Kahve falında pahalı kıyafet görmek

Kahve falında pahalı kıyafet görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı kıyafet gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Kahve falında pahalı kıyafet görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı araba sürmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı eşya görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Kahve falında pahalı çanta almak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında pahalı saat takmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında pahalı balık görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı bir şey görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir