AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişahın eşi olmak

Kahve falında padişahın eşi olmak

Kahve falında padişahın eşi olmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında padişahın eşi olmak gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşinin padişah olduğunu görmek önemli kişi haline geleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında padişahın eşi olmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, planlı ve programlı davranacağına işaret eder.

Kahve falında eşini padişah görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında padişah eşi olmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Kahve falında padişahla yatmak maddi imkanlarının çoğalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında padişahın oğlu olmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, nazara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini padişah görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında padişah mührü görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir